Weboldal címe
Weboldal alcíme
Szolgáltatásaink / Ajánlatkérés
Lorem ipsum

Helyszíni felmérés, Ajánlati főtábla előkészítés

Helyszíni felmérés, ajánlati főtábla előkészítés

 Kérjen ajánlatot cégünktől helyszíni felmérés, ajánlati főtábla elkészítésére:

  • amennyiben Ön nem szeretne más céget megbízni a projektmenedzsmenttel, a megvalósítással és annak teljes lebonyolításával,
  • szeretné a kivitelezőit szakmákra bontva, egyenként megválasztani,
  • és azt már úgy tenné – elkerülve a felesleges személyes megkeresések és találkozók sokaságát –, hogy a beérkezett és elfogadott ajánlatok alapján, egyszerűen csak szerződést kössön az Önnek legmegfelelőbb kivitelezővel.

 

A megrendelői igényeknek megfelelően, elkészítjük Ön számára a szükséges ajánlati táblát, amely alapján elindíthatja az ajánlatkéréseket, és megtalálhatja a legmegfelelőbb kivitelezőt.

Helyszíni felmérés és kiküldhető árajánlati tábla elkészítését 100 m² és 1000 m² alapterületek között tudjuk vállalni. 

Az egyéb költségekkel kapcsolatban az alábbi gombra kattintva, majd az űrlap kitöltését és részünkre megküldését követően adunk információt, vagy írjon nekünk a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségeinken.

Projekt kivitelezés/Megvalósítás


Egyeztessen velünk személyes helyszíni bejárást a projektmegvalósítással és kivitelezéssel kapcsolatban, mely az alábbi főbb pontokból áll össze, és amelyek szükség szerint a megrendelői igény szerint módosulhatnak:

  • helyszíni felmérés,
  • tervkoordináció,
  • kivitelezés,
  • projektlezárás.

​​

Projektmegvalósítással kapcsolatos helyszíni, személyes egyeztetést, a legalább 100 m² és 1000 m² közötti alapterület esetén tudunk vállalni.

Az egyéb költségekkel kapcsolatban az alábbi gombra kattintva, majd az űrlap kitöltését és részünkre megküldését követően adunk információt, vagy írjon nekünk a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségeinken.Hamarosan 


Asztalos üzem, Lapszabászat ​Hamarosan