Weboldal címe
Weboldal alcíme
Rólunk / Kapcsolat
Lorem ipsum

Üdvözlöm Honlapunkon!


Az InSer Home Kft. ügyvezetőjeként, kollégáinkkal és alvállalkozóinkkal immár 15 éve elköteleztük magunkat a minőségi munka mellett. Az ez idő alatt a kivitelezésben elsajátított szakmai tapasztalatunkat, és a több mint 100.000 m² projekt lebonyolítása alatt szerzett kompetenciánkat ajánljuk fel megrendelőink részére.

Minden megrendelés egy új kihívás, és minden új kihívás egy új lehetőség!

Alvállalkozói csapatunkkal 10 év közösen eltöltött kivitelezői háttér áll mögöttünk, mely idő alatt sikerült megtanulnunk és sikeresen alkalmazzuk a megrendelők által megkívánt és elvárt legfontosabb tulajdonságokat:

  • hatékonyság,
  • minőség,
  • eredményesség,
  • megbízhatóság.


A jelen és a jövő trendjeit követve, cégünk rugalmassága, szakmai megbízhatósága és kedvező áraink titka abban rejlik, hogy műszaki csapatunkkal egy céget képviselve, de mégis több cégként karöltve dolgozhatunk együtt, így nem hordozzuk a vállunkon a hozzánk hasonló kivitelező cégekre nehezedő hatalmas kiadásokat és terheket. 

Célunk a továbbiakban is gyarapítani és erősíteni megrendelőink elégedettségét, és az elvártakhoz képest magasabb minőségű munkát végezni.

Tevékenységünk kiváló minőségének megőrzése és folyamatos javítása mellett, s a fenti célok megvalósítása érdekében minden dolgozónktól elvárjuk, hogy tudása legjavát adja, bármely munkaterületen is dolgozik.

Cégünk összeszokott alvállalkozói csapattal és töretlen lelkesedéssel vállal: 

  • Fogászatok kiépítését, 50 m² – 300 m² között
  • Irodák kiépítését, 100 m² – 1000 m²  között
  • Üzletek kiépítését (ruha, ékszer, óra és egyéb szolgáltatás), 50 m² – 500 m²  között​Tisztelettel:​​​


Seres Csaba

Ügyvezető

Info@inserhome.hu

+36-30-829-15-53


Ajánlat kéréssel kapcsolatban használja Ajánlat kérés menüpontunkat.